fbpx

Velkommen til Svanemøllens Tandklinik ApS

 

Uanset hvor i byen du bor, er vi tæt på. Svanemøllens Tandklinik ligger ovenpå Aston Martin i den blå ejendom lige ved Svanemøllen Station, hvor der er god parkering. Bus 1A går også lige til døren. Vi ligger på 1. sal og har elevator.

Jeg, Rie Daniel Hansen, er alsidig tandlæge med mange års erfaring. Jeg har siden 2013 været klinisk underviser for de tandlægestuderende på Panum, så der tilbringer jeg mine torsdage.

Jeg er konserverende, hvilket betyder, at jeg ønsker, at så meget som muligt af ens egne tænder bevares. Vi kan i dag reparere rigtig meget med plast, så vi undgår at bore (ret meget) i tanden.

Skulle du blot ønske en second opinion, er du også meget velkommen. Jeg har god sparring med andre tandlæger – i så fald helt anonymt.

Jeg gør intet alene men assisteres af Naghmeh. Naghmeh har mange års klinisk erfaring og ved hvornår, du ønsker en støttende hånd på skulderen.

Kig eventuelt bare forbi og hils på os.

Hvorfor vælge os?

Vi har rigtig mange års erfaring

Vi er påpasselige og hensynsfulde og vil gøre alt for, at du går glad herfra og gerne vil komme igen.

Vi ønsker det bedste!

– ikke kun for dine tænder – men for alles tænder

Lokation

Strandvejen 6, Østerbro lige ved Svanemøllens Station.

Hvad siger vores patienter?

“Jeg har altid haft mange problemer med min tænder og aldrig rigtig været speciel vild med at gå til tandlægen. Men hos Svanemøllens Tandklinik føler man sig hjemme og tilpas og samtidig kan man mærke man er i rigtig gode hænder hos Rie.”
Jeg vil helt sikkert anbefale denne klinik til min familie, venner og bekendte. Yderst professionelle. En sand fornøjelse!
Jeg har været hos Svanemøllens Tandklinik, da jeg havde en del, der skulle laves efter nogle års fravær. Nu er jeg færdig, og det har været en behagelig oplevelse hele vejen igennem.

Om os

MG_0116R.jpg
Rie Daniel Hansen
Tandlæge
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur...
Susanne
Klinikassistent
Aliquam erat volutpat. Nulla pulvinar...