fbpx

Velkommen til Svanemøllens Tandklinik ApS

COVID-19 INFO JAN 2021:  Sundhedsstyrelsen taler om lukning af liberale erhverv langt ind i 2021. Tandlæger hører under liberale erhverv, MEN vi er undtaget bestemmelserne. Så vær velkommen. Vi tager alle forholdsregler for at beskytte både Jer og os selv.

Vi har i anledning af Covid-19 ændret lidt på procedurerne:

Vi beder Jer ikke komme på klinikken, såfremt I har feber – eller haft Corona-symptomer indenfor de sidste 14 dage.

Vi beder Jer ikke at komme i al for god tid, så vi er mange i venteværelset. Vent evt. i bilen. Såfremt, du har én med, som du ønsker skal være i klinikrummet sammen med dig, bedes du oplyse dette i forvejen.

Når du har taget dit overtøj af, bedes du spritte dine hænder og igen, når du forlader klinikken.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for optimal hindring af smittespredning, og behandler med mundbind/evt.visir, handsker og plastforklæde.

Verden er blevet en anden – men vi kan stadig godt tåle hinanden – SÅ LÆNGE – vi alle er forsigtige og tager vores forholdsregler. Spørg endelig til vores procedurer, hvis du er i tvivl om noget.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Uanset hvor i byen du bor, er vi tæt på. Svanemøllens Tandklinik ligger ovenpå Aston Martin i blå ejendom lige ved Svanemøllen Station, hvor der er god parkering. Bus 1A går også lige til døren. Vi ligger på 1. sal og har elevator.

Jeg, Rie Daniel Hansen, er alsidig tandlæge med mange års erfaring. Jeg var i perioden 2013 til august 2020 klinisk underviser for de tandlægestuderende på Panum, valgte selv at stoppe under Corona.  Tandlæge Annette Aagaard – også med mange års erfaring – har været her primært om torsdagen siden januar 2019.

Vi er konserverende, hvilket betyder, at vi ønsker, at så meget som muligt af ens egne tænder bevares. Vi kan i dag reparere rigtig meget med plast, så vi undgår at bore (ret meget) i tanden.

Skulle du blot ønske en second opinion, er du også meget velkommen. Vi har god sparring med andre tandlæger – i så fald helt anonymt.

Vi gør intet alene men assisteres af søde klinikassistenter, som ved, hvornår det er rart med en støttende hånd på skulderen.

Du kan også vælge at kigge forbi og hilse på os, inden du bestemmer dig for, om vi er dem, der skal passe på dine tænder.

Hvorfor vælge os?

Vi har rigtig mange års erfaring

Vi er påpasselige og hensynsfulde og vil gøre alt for, at du går glad herfra og gerne vil komme igen.

Vi ønsker det bedste!    – ikke kun for dine tænder – men for alles tænder
Lokation

Strandvejen 6, Østerbro lige ved Svanemøllens Station.

Hvad siger vores patienter?

“Jeg har altid haft mange problemer med min tænder og aldrig rigtig været speciel vild med at gå til tandlægen. Men hos Svanemøllens Tandklinik føler man sig hjemme og tilpas og samtidig kan man mærke man er i rigtig gode hænder hos Rie.”
Jeg vil helt sikkert anbefale denne klinik til min familie, venner og bekendte. Yderst professionelle. En sand fornøjelse!
Jeg har været hos Svanemøllens Tandklinik, da jeg havde en del, der skulle laves efter nogle års fravær. Nu er jeg færdig, og det har været en behagelig oplevelse hele vejen igennem.

Om os

MG_0116R.jpg
Rie Daniel Hansen
Tandlæge
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur...
Susanne
Klinikassistent
Aliquam erat volutpat. Nulla pulvinar...